Library redevelopment

The Learning Resource Centre will undergo a redevelopment as part of the creation of the Creative & Digital Centre.  The spaces will provide increased IT resources for students to use, along with the same resources that have always been available in a redesigned space.

  • Resources in the Quiet Study Area will be relocated to the ground floor
  • The ground floor Library will be refreshed and modernised, redecorated and have new shelving and casual seating areas.
  • The library desk will be relocated into a more welcoming central position
  • An additional computing area will be created in the upstairs LRC by removing the spiral staircase and creating more storage areas for resources downstairs.


Access to the LRC will not change, although due to the removal of the spiral staircase the upper computing area will no longer be directly connected to the Library below.